ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Εδώ χτίζεται το μέλλον!

Η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης διοργάνωσης, επιβεβαίωσε την ανάγκη μίας εξειδικευμένης έκθεσης με έμφαση σε λύσεις ανακαίνισης, οικολογικής δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, το κατάστημα και το ξενοδοχείο.

Αξιολογώντας την αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών και ιδιωτών επισκεπτών σε συνδυασμό με το απροσδόκητα μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και τις συμφωνίες που κλείστηκαν, η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 με 9 Απριλίου 2017 στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Στόχος της παραμένει η ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου και η δημιουργία ενός κέντρου ενημέρωσης  και συνάντησης όλης της αγοράς. Για τον λόγο αυτό και για το 2017 η DOMOTEC θα διοργανωθεί παράλληλα με τις εκθέσεις BUILDING GREEN και ELECTROTEC δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για την ελληνική αγορά!

Γιατί εδώ, ΜΑΖΙ χτίζουμε το μέλλον!

Mαζί με:

BUILDING GREEN
Η BUILDING GREEN προωθεί την αειφορία, την πράσινη δόμηση και τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια και το περιβάλλον


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με:
Χρήστος Καραμάνος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μαριάντζελα Γραφέο, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μανώλης Κανδάκης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ήλια Λειβαδιά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΕΧPO A.E. (τηλ.: 2.111.801.801)

Κατηγορίες Επισκεπτών

 

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και σε εμπορικούς επισκέπτες του κλάδου όπως: εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών, εγκαταστάτες δικτύων κ.α. περισσότερα...

ΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ DOMOTEC 2017

 

Μεινετε συντονισμένοι.

Κατηγορίες Εκθεμάτων

 

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων για εμπόρους δομικών υλικών και εξοπλισμού κτιρίων, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, γραφεία μελετών, εγκαταστάτες δικτύων. περισσότερα...